21 Ιουν 2021

 Παγκόσμιο Κύπελλο Ντουμπάι 2021



🏋 Το χάλκινο 🥉 μετάλλιο στην κατηγορία των -54 κιλών του Παγκοσμίου Κυπέλλου άρσης βαρών σε πάγκο που φιλοξενείται στο Ντουμπάι, κατέκτησε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος / Dimitrios Bakochristos Paralympic Champion.

Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, ο οποίος πριν από την έναρξη της διοργάνωσης βρισκόταν και στην 3η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης (με 166κ.), είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες στα 141, 150 και 160 κιλά αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Μπακοχρήστος βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με τις οκτώ πρώτες να προκρίνονται απευθείας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες #Tokyo2020.

https://nikosterzis.blogspot.com/
YouTube: Terzis Rehab
https://youtube.com/channel/UCNzh9de9bDFQYgu8yQrN_Uw

#TerzisRehabTeam##Leadership_in_Rehabilitation##Pain_Management##Medical_and_Physio_Care##Innovation_is_our_Obsession##Road_to_Recovery##Interbalkan_Medical_Center##Expansion_is_our_moto##ΓΑΣ_Κιλκίς_Handball##EAOM_ΑμεΑ##Rehab_Nomads##Pain_in_motion##est_2016##Pain_Free##Injury_Prevention##Diamagnetic_Pump##Tecar_Therapy##Laser_Therapy##Accupuncure##Moxa##Shock_Wave##Frozen_Shoulder_Treatment##Scoliosis_Expert##Ergon_Technique##Chiropractic_adjustment##Winback##ΑΣΑΧ_ΑΜεΑ
# 

Δεν υπάρχουν σχόλια: