18 Νοε 2019


«Ανανέωση συνεργασίας με την Ομάδα Αποκατάστασης του TerzisRehabTeam»


- Η διοίκηση του ΓΑΣΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για 4 συνεχόμενη χρονιά με τον Διευθυντή του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Φυσίατρο κ. Νίκο Τερζή και την Ομάδα Αποκατάστασης TerzisRehabTeam, αναγνωρίζοντας το έργο τους που με αγάπη προσφέρουν υποδειγματικά σε όλα τα τμήματα της ομάδας του Handball. Οι έμπειροι και καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες που θα στελεχώσουν και φέτος το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι:

↘️ Φυσίατρος: Νίκος Τερζής Ο Νίκος Τερζής είναι Φυσίατρος και εργάζεται ως Επιστημονικά Υπεύθυνος στο Τμήμα Αποκατάστασης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, ενώ παράλληλα διευθύνει την εταιρεία Αποκατάστασης και Φυσικοθεραπείας Terzis Rehab Team.

Εξειδικεύτηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον Ιατρικό Βελονισμό, τον μυοσκελετικό υπέρηχο, την ανάλυση βάδισης, την χειροπρακτική καθώς και σε τεχνικές για την διαχείριση του πόνου.

Είναι υποψήφιος Διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στον τομέα της Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας με κατεύθυνση τη Δημόσια Υγεία ενώ έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στη «Διαχείριση Κρίσεων Υγείας». Ακόμη έχει λάβει 2ετή εξειδίκευση στο τομέα Health Management με υποτροφία της Φοιτητικής Μέριμνας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Τέλος έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΓΝ Κιλκίς για τρία έτη.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τα κοινά και ιδιαίτερα με κινήματα αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Εδώ και χρόνια είναι μέλος των Γιατρών του Κόσμου έχοντας αναπτύξει πλούσια δράση, εντός αλλά και εκτός των συνόρων, σε τομείς που αφορούν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και πληγέντες πληθυσμούς. Από το 2014 συνεργάζεται με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες συνοδεύοντας σε διεθνείς διοργανώσεις τα Ελληνικά χρώματα. Είναι επίσης Εθνικός Classifier στο άθλημα του στίβου και του Boccia. Το 2013 πρωτοστάτησε στην δημιουργία και στη συνέχεια εκλέχθηκε πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικευόμενων Ιατρών Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης. Τέλος, τον Μάρτιο του 2017, εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο ΑΜεΑ Α.Σ.Α.Χ.

↘️ Φυσικοθεραπευτές:
1. Σαμαρτζίδου Άννα 2. Γεωργούλα Κέλλυ 3. Σταφυλλίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: