29 Σεπ 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΜΠΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟ



Μπορεί να μην επέστρεψε με κάποιο μετάλλιο στις αποσκευές της η Εθνική ομάδα Μπότσια, όμως οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές της στο Πεκίνο, στο BisFedWorldChampionships2014 από 19-28 Σεπτεμβρίου άφησαν ευχαριστημένη όλη την αποστολή και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Τζήμα.
«Ήταν μια πολύ δύσκολη διοργάνωση. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από τους Παραολυμπιακούς αγώνες γιατί στο Παγκόσμιο πηγαίνουν όλοι οι καλοί αθλητές, ενώ στους Παραολυμπιακούς πηγαίνουν συγκεκριμένοι αθλητές. Πολλοί λιγότεροι.» εξηγεί ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τζήμας.

«Τολμώ να πω ότι στα ζευγάρια BC3 είμαστε με το ένα πόδι στους Παραολυμπιακούς του Ρίο 2016, ενώ στις άλλες κατηγορίες είναι πιο δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση» δηλώνει ο κ. Τζήμας και καταλήγει «Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι.»

Στα ζευγάρια BC3 με τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Αλκιβιάδη Λέκκα, Νικόλαο Πανανό σε 16 συμμετοχές αγωνισθήκαμε στον μικρό τελικό που όμως ηττηθήκαμε από την Πορτογαλία
Στον μικρό τελικό φθάσαμε πάλι με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη στην κατηγορία BC3, στο ατομικό αλλά ηττήθηκε από τον Βρετανό Jacob Thomas, τον οποίο είχε νικήσει πριν λίγο διάστημα στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτή την φορά όμως ηττήθηκε μέσα σε 48 συμμετοχές που ήταν η κατηγορία .

Στις άλλες κατηγορίες είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα

5η θέση ζευγάρια BC4 με τους Χρυσή Μέτζου Μόρφη Παναγιώτη Κατσώνη, Νίκο Βασίλη σε 12 συμμετοχές
14η θέση ομαδικό BC1/2 με τους Παναγιώτη Σουλάνη (BC1), Αλέξανδρο Παπαδάκη (BC2), Χρήστο Γαλαίο (BC2), Δημήτρη Κυριακίδη (BC1) σε 16 συμμετοχές
19η θέση Παναγιώτης Σουλάνης Ατομικό BC1 σε 32 συμμετοχές
22η θέση Δημήτρης Κυριακίδης Ατομικό BC1 σε 32 συμμετοχές
25η θέση Παναγιώτης Κατσώνης Ατομικό BC4 σε 32 συμμετοχές
28η θέση Νίκο Βασίλη Ατομικό BC4 σε 32 συμμετοχές
32η θέση Αλέξανδρος Παπαδάκης Ατομικό BC2 σε 48 συμμετοχές
37η θέση Χρήστος Γαλαίος Ατομικό BC2 σε 48 συμμετοχές
42η θέση Νικόλαος Πανανός Ατομικό  BC3 σε 48 συμμετοχές
47η θέση Αλκιβιάδης Λέκκας Ατομικό  BC3 σε 48 συμμετοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια: