3 Απρ 2012
1 αυτοπρόταση και 3 ετεροπροτάσεις στο ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα που κατέδειξαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη υποψήφιων βουλευτών στο ΠΑΣΟΚ και οι οποίες ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012: 1 αυτοπρόταση και 3 ετεροπροτάσεις! Μα τέτοια αυτοδιάθεση.... 
Η αυτοπρόταση προήλθε από τον πρώην δημοτικό Σύμβουλο Ευρωπού Δοξάκη Αναστασόπουλο, ενώ οι ετεροπροτάσεις αφορούσαν τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Δημητριάδη, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Σάββα Τσολάκη και το μέλος της Ν.Ε. Νίκο Τερζή. 
Το μόνο σίγουρο σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλίς είναι ότι 1 θέση οπωσδήποτε θα πρέπει σύμφωνα με την ποσόστωση να κατέχει γυναίκα, ενώ 1 θέση αυτοδικαίως πηγαίνει στο νυν βουλευτή Γιώργο Φραγγίδη. 
Πάντως, κατά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής που έλαβε χώρα χθες το βράδυ Κυριακή 1 Απριλίου, αποφασίστηκε στην εισήγηση προς τα κεντρικά του κόμματος τα οποία και θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις, να υπάρχει ιδιαίτερη μνεία στον Θόδωρο Παραστατίδη, ο οποίος σύμφωνα με τη Ν.Ε. θα πρέπει να επαναπροσεγγιστεί γιατί αυτή την στγμή στο νομό Κιλκίς και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί την καλύτερη περίπτωση. 
Οι περιπτώσεις γυναίκων που συζητήθηκαν ήταν οι Κουπάνη Αικατερίνη, Αντωνία Κέζου, Τασούλα Περπερίδου και Μαρία Αμανατίδου. Υπήρξαν όμως και ονόματα ανδρών όπως αυτό του πρώην βουλευτή και νυν δημοτικού συμβούλου Κιλκίς Νίκου Αφεντουλίδη και του πρώην Δημάρχου Κιλκίς Τάκη Τερζίδη, για τους οποίους η Νομαρχιακή προτείνει ότι θα πρέπει να προσεγγιστούν προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον τους για κάθοδο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: