2 Δεκ 2013


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΑΠ



Το Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης έχει την τιμή και την χαρά να σας καλωσορίσει στο 13ο  Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, που θα γίνει στην Αθήνα από 6 έως 8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Πανελλήνιο συνέδριο ΦΙΑπ αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Ιατρικής Αποκατάστασης στην Ελλάδα και η δική σας συμμετοχή το έχει αναδείξει σ’ ένα καταξιωμένο επιστημονικό θεσμό. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε όλους για την ενεργό συμμετοχή σας στις επιστημονικές εκδηλώσεις της ΕΕΦΙΑπ και να υποσχεθούμε να προσπαθούμε πάντα να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά τους.

Στο 13ο Συνέδριο ΕΕΦΙΑπ η ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία και οι εισηγήσεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων θα αποτελέσουν την βάση ανάπτυξης ιδεών και εμπειριών. Τις ιδέες και τις εμπειρίες αυτές θέλουμε να τις μοιραστούμε με όλους τους ιατρούς Αποκατάστασης, με τους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων αλλά και τους συνεργάτες μας στην ομάδα αποκατάστασης.

Η πολυεπιστημονική και διεπιστημονική προσέγγιση του θέματος της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, αλλά και η ανάγκη να προσεγγίσουμε την Αποκατάσταση μέσα από τις νέες συνθήκες που όλοι βιώνουμε είναι βασική επιδίωξη αυτού του Συνεδρίου. Η προσέγγιση αυτή καθώς και η σύγχρονη ενημέρωση πιστεύουμε ότι θα δράσουν συνθετικά για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Τέλος, καθώς το 2013 συμπληρώνονται «επίσημα» 40 χρόνια ζωής της ειδικότητας και της Ελληνικής Εταιρείας ΦΙΑπ, θα γίνει αναφορά στην πορεία αυτή σε ένα ειδικό πανηγυρικό συμπόσιο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΕΦΙΑπ και
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
13ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΕΦΙΑπ

Νικόλαος Ρούσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: